A les palpentes del vidre libro Descarga gratuita PDF EPUB

Descargar libro TORRENT


A_Les_Palpentes_Del_Vidre.torrent

donde descargar A les palpentes del vidre

Descargue un libro A les palpentes del vidre gratuito sin registrarse en nuestro sitio web en formato PDF, WORD, FB2, TXT, EPUB. Para descargar y leer el libro A les palpentes del vidre, asegúrese de que su dispositivo (libro electrónico, tableta, teléfono) admita estos formatos.
Información del archivo: a_les_palpentes_del_vidre.torrent

 • Descargas de libros : 25343
 • Última página visitada : hace 2 horas
 • El Tamaño De Archivo : 2.80Mb
 • Vistas de la página : 27672
 • Libro de calificación : 4.3 de 5 (306 votos)

Más descargados

Guitarra de vidre

Guitarra de vidre. Poemes.- Vilanova i la Geltru 1935- en 8º, XII-142 ppAmb ulls de vidre

Amb ulls de vidre experimenta amb la composició tipogr�fica dels poemes, amb jocs visuals de diversa mena, sense renunciar en cap cas al ritme, la rima i la música. L&rsquo-autor mostra un inter&egrave-s per la geometria i l&rsquo-arquitectura po&egrave-tiques que no sorpr&egrave-n venint d&rsquo-un editor, fot&ograve-graf i artista visual.

Ciutat de vidre: novel·la grafica

La novel·la gr&#224-fica Ciutat de vidre és considerada un dels cent millors c&#242-mics del segle XX. La trama flueix entorn de la figura de Quinn, en altres temps poeta i ara, després de les morts de la seva esposa i el seu fill, escriptor de novel·la negra. Immers en la solitud enmig d'una ciutat bulliciosa, la seva vida trobar&#224- un...Soldats de salamina (l ull de vidre)

«Va ser un afusellament massiu, probablement caòtic...El pare conservava a casa la samarra i els pantalons que duia quan l&#8217-afusellaren, me&#8217-ls va ensenyar moltes vegades...» Eren els darrers mesos de la Guerra Civil i les tropes republicanes es retiraven cap a França, quan algú, enmig de la fugida desesperada, va decidir executar un grup de...A les palpentes del vidre libro Comentarios

Comentarios Agregar un comentario
 • Berengária Re: A les palpentes del vidre

  Wow, esto fue uno de mis mejores lecturas! Gracias

  Respuesta · · Como · Siga post · hace 18 horas
 • Estefanía Re: A les palpentes del vidre

  Solo tienes que seleccionar el clic a continuacion, el boton descargar y completar una oferta para iniciar la descarga del libro electronico. Si hay una encuesta solo se tarda 5 minutos, trate de cualquiera de los reconocimientos que funciona para usted.

  Respuesta · · Como · Siga post · hace 17 horas